Dutch Garden – Tuinhak – Roestvrijstaal – FSC-hout

Tuingereedschap dat je helpt om van onkruid af te komen? Deze Dutch Garden tuinhak zorgt met een rvs hak voor gemak tijdens het tuinieren. Verleng de levensduur van je tuingereedschap door te kiezen voor materiaal dat niet roest. Dutch Garden focust op duurzaam, gebruiksvriendelijk en ambachtelijke tuingereedschappen waarin je de jarenlange ervaring in tuinproducten terugziet. De steel van de landhak is 150 centimeter lang.

Onkruid verwijderen op de juiste manier
Zorg bij het gebruik van deze hak dat je de hak naar je toehaalt. Je doet dus het tegenovergestelde bij het gebruik van een schoffel. Door de bladbreedte van 15 centimeter op de juiste manier te benutten, hou je wortels van omliggende bomen en planten intact. Doordat je de hak naar je toehaalt is de tuinhak beter inzetbaar in zware ondergrond dan een schoffel.

Krachtige landhak voor zwaarder tuinwerk
Door de combinatie van FSC-hout en roestvrijstaal kenmerkt deze hak van Dutch Garden zich door de stevige kwaliteit. Wel zo handig, want een hak gebruik je wanneer je door wat zwaardere grond moet werken. Hak de ongewenste planten los van de wortel, zodat deze uitdrogen wanneer ze boven de grond komen.

Belangrijkste voordelen van de Dutch Garden roestvrijstalen hak

Landhak inzetbaar in een zwaardere ondergrond
Tuingereedschap van sterke combinatie RVS en FSC-hout
Jouw tuingereedschap gaat lang mee

Specificaties van de Dutch Garden roestvrijstalen hak

• Productgewicht in kg:
1,10
• Producthoogte in cm:
165,50
• Productlengte in cm:
12,70
• Productbreedte in cm:
15,00

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437271