Over Dutch Garden

Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Tuinieren met duurzaam tuingereedschap

Steeds vaker focussen hoveniers en tuiniers op duurzaam tuinieren. Dit ontstaat niet alleen door focus op de tuin, maar ook door focus op het gebruikte materiaal. Door te kiezen voor stevig tuingereedschap zorg je ook dat het niet nodig is om ieder jaar nieuwe spullen te kopen. Het assortiment van Dutch Garden bestaat uit stevig tuingereedschap van hoogwaardig materiaal. Zo kiest Dutch Garden standaard voor roestvrijstaal en stelen bestaan uit verantwoord FSC-essenhout.

Ambachtelijk tuingereedschap

Om de jarenlange ervaring en kennis binnen Dutch Garden te benutten, produceren we handgemaakte tuinartikelen. Van de spitvork tot de schoffel, alles krijgt aandacht om zo te zorgen voor een duurzaam product. Maak het tuinieren een stuk aangenamer door het genieten van kwalitatief sterk tuingereedschap. Naast het tuingereedschap met lange houten stelen, biedt Dutch Garden ook een assortiment aan dat bestaat uit handgereedschap in verschillende varianten.

Handtuingereedschap voor tuinklusjes

Hoe maak jij je tuin nou echt netjes? Met behulp van het handgereedschap van Dutch Garden werk je nog preciezer in je tuin. Een handcultivator pak je snel even van de gereedschapshaak af om een kort klusje in de tuin te doen. Voegen maak je onkruid- en mosvrij met het handvoegenmes en plantjes verpot je door gebruik te maken van de verschillende verplantschepjes. Het handtuingereedschap produceert Dutch Garden met een korter handvat van 13 centimeter en met een langer handvat van 31 centimeter. Zo heb je meer keuzevrijheid om met comfort in de tuin te werken. Het handgereedschap voorzien wij van een stijlvol en praktisch leren touwtje, zodat je jouw tuingereedschap makkelijk aan de muur hangt.