Dutch Garden – Kantensteker – Roestvrijstaal – FSC-hout

Je gazon strak afwerken? Met de kantafsteker van Dutch Garden ervaar je het gebruiksgemak van hoogwaardig materiaal. Gazonranden steek je af met het blad van 29 centimeter breed. De steel is 90 centimeter lang. Om te zorgen dat je kracht kunt zetten is de rvs kantensteker voorzien van steps, hier zet jij je voeten op om zo netjes de grasranden af te werken.

Graskant afsteken doe je twee keer per jaar
Om te zorgen dat jouw gazon er sierlijk bij ligt steek je het gras twee keer per jaar af. Zo zorg je voor een strakke afscheiding tussen het gazon en overige delen van de tuin of de bestrating. Het grote voordeel ten opzichte van een spade is dat deze graskantensteker geen bolling in het blad heeft. Zo hou jij de lijnen lang je gazon strak. Steek je graskanten niet af bij veel zon en een hoge temperatuur, dan is de kans op uitdroging en een lelijke geelbruine grasrand groter.


Span een touw om je gazonrand recht af te steken
Ondanks dat er geen kromming in het blad zit van de kantensteker van Dutch Garden, raden wij aan om een touw op houder te gebruiken bij het afsteken van het gazon. Dit touw is voorzien van een platte pin, zodat deze niet losdraait als het touw op spanning komt. Door het touw strak langs de rand van het gazon te spannen behaal je het beste resultaat.

Belangrijkste voordelen van de Dutch Garden roestvrijstalen kantafsteker

Roestvrijstalen kantafsteker met een bladbreedte van 29 centimeter
Inclusief steps om meer kracht te zetten
Helpt je om een strak gazon te onderhouden

Specificaties van de Dutch Garden roestvrijstalen kantafsteker

• Productgewicht in kg:
1,025
• Producthoogte in cm:
109,50
• Productlengte in cm:
3,50
• Productbreedte in cm:
29,00

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437288