Dutch Garden – Cultivator – Roestvrijstaal – FSC-hout

Met de Dutch Garden cultivator krijg je de mogelijkheid om je tuingrond te onderhouden. De steel is 140 centimeter lang. Op die manier kun jij werken met een rechte rug. De roestvrijstalen cultivator van Dutch Garden is voorzien van drie stevige gebogen tanden, waarmee je de tuingrond bewerkt. Voor de samenstelling van de Dutch Garden cultivator is verantwoord FSC-hout gecombineerd met sterk roestvrijstaal. Je bent dus jarenlang verzekerd van succesvol tuingereedschap.

Maak tuingrond los met een cultivator
Groeien jouw bloemen, planten en struiken niet zoals je wil? Wellicht heeft het te maken met de bodemstructuur in je tuin. Door regelmatig deze cultivator te gebruiken, creëer je een lossere ondergrond. Een lossere ondergrond helpt planten en struiken om te wortelen en zo krachtiger te groeien. Bovendien geef je wortels zo de ruimte om voldoende water en zuurstof op te nemen.


Voorkom onkruid in je tuin
Met de cultivator zorg je niet alleen voor een vruchtbare ondergrond, maar ook voorkom je dat onkruid zich kan verspreiden. Door het compacte formaat kun je met deze cultivator ook tussen je planten en gewassen werken. De cultivator kan grond omwoelen tot 7 centimeter diep. Diep genoeg om onkruid inclusief wortel omhoog te halen. Je snijdt het onkruid dus niet, maar haalt het volledig naar boven. Zo komt onkruid minder snel terug. Let wel op dat je geen wortels van gewenste planten aantast.

Belangrijkste voordelen van de Dutch Garden roestvrijstalen cultivator

Cultivator helpt je om een losse vruchtbare grond te creëren in je tuin of moestuin
Compact formaat om ook tussen planten en gewassen te werken
Sterk roestvrijstaal en verantwoord FSC-hout voor jarenlang tuinplezier

Specificaties van de Dutch Garden roestvrijstalen cultivator

• Productgewicht in kg:
1,138
• Producthoogte in cm:
155,50
• Productlengte in cm:
13,50
• Productbreedte in cm:
11,50


Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437301