Dutch Garden – Tuinhark – Roestvrijstaal – FSC-hout

Hou jij van een egaal oppervlak in je tuin of rondom huis? Met de rvs tuinhark van Dutch Garden lukt het je eenvoudig om de grond te egaliseren. Gebruik de platte 12 tanden om het grind of de grond egaal te harken. Door het gebruik van roestvrijstaal weet je zeker dat je nog jarenlang geniet van deze luxe tuinhark met houten steel van 150 centimeter.

Tuinafval verwijderen
De tuinhark ondersteunt als hulpmiddel om onkruid, bladeren en ander tuinafval bijeen te harken. Wanneer je dit regelmatig doet, kost het weinig moeite en voelt het fysiek niet als een zware inspanning. De lengte van de steel speelt ook een belangrijke rol om je rug te ontlasten. Door de lengte van 150 centimeter houd jij tijdens het tuinieren je rug mooi recht. Op die manier ontlast je jouw rug en is tuinieren geen pijnlijke bezigheid.

Multifunctioneel inzetbare tuinhark
Door het gebruik van hoogwaardig materiaal, kun je deze tuinhark ook inzetten om zwaardere grond te bewerken. Tuinier jij in je eigen moestuin? Met deze tuinhark maak je de aarde fijn voor het zaaien of planten van gewassen. Vind jij het als hovenier belangrijk dat je duurzaam te werk gaat? Deze hark gaat jarenlang mee en de steel is gemaakt van verantwoord FSC-hout.

Belangrijkste voordelen van de Dutch Garden roestvrijstalen tuinhark

Grond egaliseren met werkbreedte van 30 centimeter
Sterk materiaal om ook uit de voeten te kunnen op zwaardere ondergronden
Tuinhark met een steellengte van 150 centimeter om zo je rug te ontlasten

Specificaties van de Dutch Garden roestvrijstalen tuinhark

• Productgewicht in kg:
1,050
• Producthoogte in cm:
165,00
• Productlengte in cm:
8,50
• Productbreedte in cm:
29,50

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437295