Dutch Garden – Verplantschepje breed – Roestvrijstaal – FSC-Hout

Hulp nodig bij het verpotten van je plantjes? Met dit brede verplantschepje van Dutch Garden heb je een compact tuingereedschap bij de hand. Het rvs blad van het schepje is bovenaan acht centimeter breed en loopt toe naar een uiteinde van drie centimeter. Het handvat van 13 centimeter ligt lekker in de hand door het stevige FSC-essenhout.

Geschikt voor verplanten in bloempotten
Wil je jouw plantjes en bloemen meer ruimte geven? Ook de wat grotere planten zijn door het brede blad te verpotten. Verpotten geeft plantjes weer een nieuwe voedzame bodem. Pot je de plantjes ook in een grotere bak? Dan neemt de ruimte voor de plantjes uiteraard toe. Wortels krijgen meer ruimte en verstikken niet. Hou je plantjes in de gaten en zorg op tijd voor meer ruimte en een voedzamere bodem.

Tuingereedschap netjes opbergen
Doordat het duurzame tuingereedschap van Dutch Garden is voorzien van een ophanggat met een leren koordje, hang je na het tuinieren dit verplantschepje weer netjes aan de gereedschapshaak. Het assortiment van Dutch Garden bestaat uit meerdere kleine handgereedschappen, maak jij jouw verzameling compleet om ieder jaar klaar te zijn voor het tuinseizoen?


Belangrijkste voordelen van het verplantschepje van Dutch Garden

Duurzaam rvs voor langdurig plezier van tuingereedschap
Verpot je plantjes voor gezondere bodem en meer ruimte
Met handig leren koordje om het gereedschap op te ruimen

Specificaties van het verplantschepje van Dutch Garden

• Productgewicht in kg:
0,288
• Producthoogte in cm:
34,00
• Productlengte in cm:
8,00
• Productbreedte in cm:
7,50

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437370