Dutch Garden – Verplantschepje smal – Roestvrijstaal – FSC-Hout

In het assortiment verplantschepjes van Dutch Garden vind je ook deze smallere variant met een korter handvat. Het handvat is 13 centimeter lang. Dutch Garden kiest altijd voor verantwoord FSC-hout bij het produceren van tuingereedschap. FSC-hout gecombineerd met een rvs blad geeft jou de mogelijkheid om van hoogwaardig tuingereedschap te genieten. Om het gebruiksgemak voor jou te vergroten is het smalle verplantschepje voorzien van een maataanduiding.

Laat plantjes beter groeien
Verpot plantjes regelmatig om ze beter te laten ontwikkelen. Nieuwe grond is voor plantjes voedzamer, waardoor ze sterker worden en beter groeien. Naast nieuwe grond, kun je plantjes in grotere bloempotten en bloembakken ook meer ruimte geven om te groeien. Door regelmatig de groei van je planten in de gaten te houden, kun je voorkomen dat wortels verstikken.

Verplantschepje voor kleinere plantjes
Op het breedste punt is het blad van het verplantschepje zesenhalf centimeter breed. Doordat het blad spits toeloopt, kun je perfect ook de kleinere plantjes verpotten. Ook geeft dit verplantschepje je meer mogelijkheden, dan de bredere variant, in kleine bloempotjes. Door de maataanduiding zie je precies hoe diep je de grond in gaat. Zo heb jij een sterk en praktisch hulpmiddel bij de hand om je te assisteren bij het tuinieren.

Belangrijkste voordelen van het verplantschepje van Dutch Garden

Duurzaam rvs voor langdurig plezier van tuingereedschap
Verplantschepje geschikt voor kleinere bloempotjes
Voorzien van handige maataanduiding

Specificaties van het verplantschepje van Dutch Garden

• Productgewicht in kg:
0,230
• Producthoogte in cm:
33,30
• Productlengte in cm:
9,00
• Productbreedte in cm:
6,50

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437387