Dutch Garden – Verplantschepje breed – Roestvrijstaal – FSC-Hout – Lang handvat

Dit roestvrijstalen verplantschepje van Dutch Garden helpt jou bij kleinere verplantwerkzaamheden in de tuin of op het terras. Door het gebruik van een lang handvat van 31 centimeter krijg je net wat meer mogelijkheden om wat meer kracht te zetten bij het verplanten. De kleine opening in het handvat en het touwtje geven je de optie om het verplantschepje op te hangen aan een gereedschapshouder. Zo is de kans klein dat het schepje onderaan de stapel tuingereedschap komt te liggen. Je hebt hem dus altijd snel bij de hand.

Perfect schepje voor verticaal tuinieren
Weinig ruimte in de tuin, maar wil je toch genoeg groen rondom huis? Met het verticaal tuinieren creëer jij voor jezelf toch ruimte voor een groene tuin. Het verplantschepje is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van plantjes in jouw verticale tuinopstelling. Uiteraard is het handgereedschap voor in de tuin ook nodig in traditionele tuinen, zoals bij het verplaatsen van hortensia’s of rozen.

Langdurig plezier van tuingereedschap
Doordat Dutch Garden de focus legt op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid weet jij dat je nog jaren vooruit kan met de aanschaf van een Dutch Garden-product. Het rvs verplantschepje is vakkundig gemonteerd aan het handvat. Stevig en roestvrij, dat is de kwaliteit van Dutch Garden.

Belangrijkste voordelen van het verplantschepje van Dutch Garden

Duurzaam RVS voor langdurig plezier van tuingereedschap
Ook geschikt voor verticaal tuinieren
Langer handvat voor meer mogelijkheden

Specificaties van het verplantschepje van Dutch Garden

• Productgewicht in kg:
0,359
• Producthoogte in cm:
48,50
• Productlengte in cm:
8,20
• Productbreedte in cm:
8,00

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Daarom Dutch Garden

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Ambachtelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Meer informatie

Meer informatie
Eancode 8712448437325